måndag, december 21, 2009

Mycket nu!

Det packas i lilla radhuset. Barnen går till sin pappa ikväll för vidare avfärd mot Andra Änden av landet i morgon bitti. Vi har fått tänka om. Den här gången behövs det packas ned även vinterkängor och varma kläder. Inte så very vanligt för en jul i Skåne! Men, nu ligger snön vit även där!
Ikväll kommer det alltså att vara väldigt tyst här hemma. Första kvällen när de gått är värst, sen vänjer jag mig så sakta vid just det tysta och lugna. Älskade Sambon väntas hem ganska sent, kanske hinns det med en kopp glögg och en pepparkaka. I morgon skall det sjungas "grattis"-sånger för honom och vi ska ut på hemligt uppdrag. Vidare väntas Stora Syster hem från Thailand och gissa om det värker i "krama-henne-välkommen-hem-så-himla-skönt-att-det-gått-bra-armarna"?
Så jag säger som Spader Madame plägar säga då och då: Over and Out!

6 kommentarer:

  1. Fick mail från Blekinge igår. De hade fått 2½ dm de senaste dagarna. Pratade nyss med sonen. I Sundsvall hade det kommit 3 dm bara inatt. Så det blir verkligen en vit jul över hela landet.

    Själva väntar vi på lånebil och ska åka och storhandla. Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Cina!

    Tittar bara in och önskar dig en riktigt fin och God Jul!

    Varma hälsningar!

    SvaraRadera
  3. God tur till barnen o välkommen hem till största!

    SvaraRadera
  4. Ja det blir tyst när de lämnar boningen, men de kommer hem igen och fyller var vrå med liv. Snart är "lugnet" återställt.

    Markattan, passar på att gratta sambo

    SvaraRadera
  5. Jag önskar dig en god jul
    och sänder massor med julkramar till dig.
    Kramis

    SvaraRadera