torsdag, april 07, 2022

Bakslag

Den strimma ljus vid horisonten om mammas hemgång från sjukhuset till helgen slocknade idag. Nya bud om nästa vecka istället.
Även vädret, detta älsklingsämne, har gjort bakslag. Det känns mer som vinter än vår med 5 cm nysnö här till kvällen, trist tycker jag. Sopade nyss av verandan och ställde in penséerna i uterummet istället.

Diskuterade med min psykolog idag om att jag är så irriterad på allt och alla. Hela tiden. När hon förklarar låter allt så vettigt och jag försöker ju hitta kraft, energi och mod men det är svårt. Svårt för att det tar sån tid. Att jag är irriterad för mitt system är fullt, hjärnan orkar inte processa mer, är också jobbigt att acceptera.
Fyra timmars jobb, lunch, vila. Fullt tillräckligt.
Men jag tankar kärlek också, hos barnbarnen. Bäbis är ”stor” tjej och går snart, full fart. Hon blir så glad när jag kommer, det värmer mormorshjärtat. 



Inventering av lådor ….




…. jag kanske når ….



April-väder.

2 kommentarer:

  1. Bakslag av allehanda slag är tråkigt. Men bebisen har verkligen blivit stor! Snart dags för bebisen här att födas… inom en knapp månad. Nu är vi på väg till smultronstället. Regn, hagel och snö. Lite bakslag det också.

    SvaraRadera
  2. Så spännande med tillökning!

    SvaraRadera