torsdag, december 15, 2022

Ett beslut

Idag har jag varit på planeringsdag hela dagen i Nyköping i mitt nya uppdrag. Jag jobbar fortsatt med det nya en dag i veckan och hoppas snart på att kunna gå över på full tid. Vi får se när det blir.
Till lunch var det julbuffé, catering. Supergott och trevligt. Ikväll är resten av gänget på aw, jag valde att åka hem. Lite trist tycker jag å ena sidan. Å andra sidan vet jag att jag inte riktigt pallar en superlång dag OCH kväll just nu så det var ett bra beslut ändå.
Det blir fler aw.
Dessutom ska jag upp klockan fem i morgon, ska hämta simkompisen eftersom deras bil är på lagning så ett synnerligen smart beslut att skippa aw.n kommer jag tycka i morgon bitti.
Så jag rullar hem på en buss genom kolsvarta Sörmland. Här och där syns hus och det glittrar så fint där det är tänt och juleljus. 
En plan börjar ta form för julen. Jag gillar ju planer. Hjärtat och jag kommer fira på var sitt håll, jag kommer vara med mina kids hemma hos Största Systern med familj. Nära och bra. Jul. Denna helg som åsamkar så mycket stress. Jag är nöjd med min plan och känner mig inte stressad. Julbordet vi var på var en tidigt familjejulklapp, det blir något litet till barnbarnen. Lugnt och fint. Bäst är att jag får hänga med kidsen och barnbarnen.
En vecka kvar att jobba innan lite julledigt. Skönt.

1 kommentar:

  1. Låter som ett synnerligen klokt beslut. Julen låter lagom kravlös. Vi ska vara hos Sonen. Juldagen fyller mamma 90. Julklappar får bara barnbarnen i år. Eval8

    SvaraRadera