måndag, december 05, 2022

Idag är dagen …..

… då jag har provat qigong för första gången i mitt liv. Dessutom i 34 graders värme. Det var fantastiskt, jag är fast och vill bara göra mera. Just denna lektion var ett prova-på-pass, arrangören kände sig lite för om intresse fanns. Det gjorde det. Det var på badhuset där jag ju har årskort och det är så himla lyxigt att även gruppträning ingår, både i vatten och nu detta. Plus yoga. Idag blev det långlunch för att prova och som sagt. Jag gör det gärna igen.
En av damerna som var med i gruppen kände igen mig, det var en av kidsens fritidsfröknar. Long time, no see men hon satte deras namn och undrade vad Lilla Systern blev av som ”var så rar men väldigt envis”. Jojo. Det kan jag ju skriva under på. När jag berättade att hon nyss fyllt 25 och är egen företagare blev hon inte särskilt överraskad. Så fick jag berätta om de andra barnen och hon blev så glad. Ett roligt sammanträffande.
Efter jobbet red jag, sista lektionen den här terminen och vi hade tävlingsträning. Olika tempo. Avslutade med galopp. Det gick så himla bra, kanske tack vare qigongen??? så en fin avslutning på en rolig termin.
Jo. Jag har jobbat också. En bra dag på alla vis. Känns bra att veckan börjar så.

1 kommentar:

  1. Qigong gick jag på för kanske tio år sedan. Jag gillade det, men det blev aldrig någon fortsättning. Sen har jag inte hittat någon ny grupp. Ha en fin kväll! Eval8

    SvaraRadera