söndag, september 19, 2010

Äppel, päppel............

Trädgårdsskötslandet har fortsatt idag. Med samma hejarklack i vardagsrumsfönstret som igår, himla bra de är på att heja på mamman, familjen! Idag sken åtminstone solen. Älsklingen är lite knallig så honom har vi haft på sofflocket hela dagen. Misstänker att det är efterdyningar av borreliainfektionen som spökar, doktorsbesök väntar i morgon. Man håller tummarna att han har större lycka och träffar en trevligare doktor än vad jag gjorde förra veckan. Och att doktoren faktiskt kan ta reda på vad som fattas Älsklingen. Huvudvärk, yrslig, muskelvärk och knäsvag, inte likt honom alls. Just knäsvag kan han ju i och för sig bli när han ser mig, men inte på detta vis. "Nåtärintesomdetska-radarn" har gått på.........
Nu hade han redan förtidsröstat så soffliggandet hela dagen var helt ok.
Några som inte tänkte vara soffliggare på något minsta vis, var förstagångsväljaren Stora Syster och så jag då som fick rösta för första gången 1982. Jamen, det känns ju som jättelänge sen! Största Systern ringde för att kontrollera att vi fullföljt vår medborgliga plikt, rättighet och skyldighet och hon fick grönt ljus! Allt är under kontroll. Så långt vi kan påverka. Nu återstår att hålla tummarna för att det går vägen som man vill och att äta upp vår obligatoriska valdagsäppelpaj. Först rösta och sen belöning i form av äppelpaj. En god tradition!

4 kommentarer:

  1. Det var ett bra val med äppelpaj...för övrigt ser inte valet så bra ut...i varje fall inte för min del, men kvällen är fortfarande ung och det blir en sen spännande kväll/natt.

    SvaraRadera
  2. Jag satt uppe och såg valvakan igår. Det ångrar jag nu, för ögonen är trötta :)
    Godmorgon!

    SvaraRadera
  3. Jadu, kan detta val bli rätt för någon kan man undra!? Gräsligt att SD kan ha fått så stark fäste som de har...
    Nog gjorde man sin plikt...men känns inte som man kan påverka något ändå.

    SvaraRadera
  4. Anna: Det blev en sen, spännande natt!

    Carina: Mmmm. Trötta ögon här med. Och öron. ;)

    Ezter: Här blev SD tredje största parti..... Klart man påverkar även om det inte känns så just nu! Genom att lägga sin röst har man gjort just det, påverkat!

    SvaraRadera