fredag, september 24, 2010

Växel hallå!

Nä. Doktorn ringde ju aldrig upp igår och att forcera en stängd telefontidsväxel är till synes lika omöjligt som att det finns isglass i helvetet. Man kan väl säga att den sjuksköterska som vidtalades igår morse och talade om att provsvaren fanns, men att hon inte fick/kunde säga resultatet utan hänvisade till den doktor som sedan inte ringde upp, ja hon orsakade en stor portion oro i radhuset. Så dagens mission är att jaga rätt på en läkare för att få ett besked innan helgen så jag vet vad jag ska göra med Älsklingen som blir allt blekare om nosen. 10 ggr har det ringts till växeln och samma telefonissa kopplar till den telefon som är inställd på "Vi har telefontid må-to 8.00 - 10.00". Tio ggr!
"Är du dum i hela huvudet" har jag ju lust att vråla.
Nu är jag ju synnerligen väluppfostrad så det gör jag ju inte. Jag åker helt enkelt dit! Vänta nu, det är visst något jag ska ha med mig...... Visst ja! Älsklingen! Baxa, baxa, stötta, stötta...... Fråga mig just nu och jag är FÖR privat sjukvård. Helt klart! Fly mig en doktor och jag släpper aldrig taget mer...............

Annars finns det ju TREVLIGHETER inom räckhåll. Det är ju fredag. Bara det är ju en trevlighet i sig. Men i morgon, om allt faller väl ut ska jag och två andra tanter göra storstan osäker. Eller säker. Beror på hur man ser det. Och nu ser vi till att tågen går i tid tycker jag! Och att kortläsarna är i slag för hej, vad här ska shoppas!

(det var ju ytligt tänkt när nu sjukvården inte fungerar och min kära man är sjuk..... Men det sista som överger mig är hoppet om att allt blir bra till slut).

5 kommentarer:

  1. Det där med att vänta på ett telefonsamtal som inte kommer kan man bli galen av! Inte konstigt att ni blir oroliga.
    Lycka till med provsvar och shopping :D
    Kramar.

    SvaraRadera
  2. Jag håller alla tummarna för att allt blir precis som Cina vill. Och ja- man kan bli galen på sjukvården. Ha den bästa helgen! KRAAAAM!

    SvaraRadera
  3. Oförlåtligt att lova ringa och sen ska ni gå där och vänta förgäves. Förstår er frustration. Jag skulle ha blivit vansinnig. Hoppas att ni nu har fått provsvaren och att allt var bra och det kan bli en trevlig helg.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas allt blivit bra så du kan koppla av och shoppa loss i helgen.

    SvaraRadera
  5. De kanske menade nästa år?! :o(
    Fy vad man kan bli arg på vissa saker, som man bara tycker SKA fungera..
    Kram på dig!

    SvaraRadera