lördag, maj 11, 2019

Bättre gjort än inte

Jag har målat fönster. I köket och vardagsrummet. I raketfart. Det skulle jag ha gjort för sisådär fem år sedan och jag stod inte ut med att visa radhuset med kassa fönster på en visning. Så. Utsidan fixar bostadsrättsföreningen, insidan fixar vi själva. 07.10 i morse drog jag igång sista strykningen och nu ståtar radhuset med fina fönster. I köket lyckades jag reparera trasiga persienner, i vardagsrummet tog jag bort dem. Tänkte att det ger ett så skavigt intryck och det vill jag inte! 
Golvlister är på plats, en ny innerdörr hänger där den ska med rätt monterat handtag, duschen har fått en uppfräschning av fogarna, badrumsdörren ommålad, fönstren klara .... återstår fyra tapetvåder i köket, nya trösklar till sovrummen och att skriva fast en skjutdörr till hallgarderoben. 
Har lejt ut trädgårdspiffet till Lilla Systern som har ledig måndag när mamman är på kurs och har körkonsert på kvällen. Så det ska nog gå det här, att få ihop det i tid. Deadline rond 1 är torsdag 9.30 då fotografering inför säljannonsen ska göras. Har bestämt att de INTE ska fota klädkammaren och köksförrådet. Behöver något ställe att gömma saker på .... till visningen har jag förhoppningsvis hunnit rensa ännu ner och slänga. Det var fasligt vad prylar man har överallt! 

2 kommentarer:

  1. Som du jobbat! Wow!!!
    Prylar, ja var kommer alla saker ifrån? Man kan verkligen undra. Vi hade container vid flytten för 9 år sen. Tror vi kunde fylla en nu igen.
    Var rädd om dig!

    SvaraRadera
  2. Oj, vad du har fått mycket gjort! Synd bara att det ska krävas att man flyttar för att det ska blir gjort ;)

    SvaraRadera