torsdag, juli 02, 2020

Ack du ljuva sommartid

Igår flyttade vi Lilla Systern. Det lilla rosa huset var sig inte riktigt likt igår kväll. Tyst, ganska tomt och väldigt gott om plats i badrummet. När vi åkte från hennes fina, fina lägenhet började jag gråta. Det var som att hon flyttade på riktigt, till något alldeles eget. Good for her. Och för mig.

Flytten tarvade tre timmars middagsvila. Sov som en stock i soffan. Vi tog sen en kvällstur med bilen, åkte genom sommarfina Sörmland, stannade vid någon sjö och tittade på solnedgången. Lugnt och skönt. Hemma igen poppade vi popcorn och tittade på en amerikansk komedi. Intetsägande i och för sig men skönt att bara kolla på något. 

Idag då? Omväxlande väder och vi tänker oss en utflykt till ett ”sagoslott” i närheten med ett slottscafe. Vandra lite i ett hjorthägn .... det finns en första gång för allt. 



Så här fint var det vid slottet. Några hjortar såg vi inte till men njöt av utsikt, kaffe med dopp och lite sol.






2 kommentarer:

  1. Nu har jag provat på alla möjliga sätt att kommentera från mobilen. Kan läsa nu, men kan inte kommentera, Provat med namn, som anonym och med googlekonto. Det är precis som att jag inte blir inloggad... Får se om jag lyckas lösa det. Jag läser iaf i sommar!
    Fin utflykt ni var på! Ha en skön sommar! Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag har löst det! Hur vet jag dock inte. Hoppas det funkar nu framöver 🤩

    SvaraRadera