måndag, juli 20, 2020

Höga berg och djupa dalar

Hjärtats operation gick bra och jag kunde hämta hem honom sent igår kväll. Idag är han supertrött, har ont i kroppen och tja, gör inga hoppsasteg direkt. Återbesök i morgon redan. Fantastiskt. 
Själv har jag på nytt sovit som en kratta och masade mig upp vid nio för att hinna klippa gräset innan regnet kom. Jag hann nästan. Inte för regnets skull utan för att det började åska. Våldsamt. Så där så jag trodde att det lilla rosa huset skulle ramla av sin torpargrund. Sen kom regnet. Det är dock varmt fortfarande så jag fick mitt 11-kaffe på verandan under tak. 
En annan sak jag funderar över: direkt jag vaknade i morse kände jag att jag var i en svacka, att humöret sjunkit och det kändes motigt. Hur händer det? I sömnen? Förvarningen var väl igår eftersom jag inte orkade någonting. 
Så. Sista semesterveckan inleds lite låg, däven och nära till gråt mest hela tiden. Kanske därför för resten? Sista veckan? Nä. Detta hade kommit oavsett, det gör ju det med jämna mellanrum, mina dalar.
Just därför ska jag åka till bibblan, låna några nya böcker och sen träffa några av kidsen. Det är bästa medicinen. Alltid. 

1 kommentar: