söndag, juli 05, 2020

Simma lugnt

Barnvakteriet gick lysande. Vi lekte korvkiosk genom badrumsfönstret och plockade jordgubbar mellan regnskurarna. Framåt seneftermiddagen car det uppehåll så vi drog till Hjälmare Docka, fikade och traskade runt i nästan två timmar. Sen var vi ganska trötta, tog en vända till godisaffären och hade lite lördagsmys i soffan. Sedan somnade det lilla livet och sov till åtta i morse.
”Hoppa-upp-mackor” var beställt till frukost. D v s rostat bröd. Och vattenmelon.
Men idag vräkte regnet ned på förmiddagen så vi lekte lite i uterummet innan det var dags för hemfärd.

Nedanstående text är inget för kräsmagade:
Jag drog till badhuset och simmade. Det var rätt lugnt i motionsbassängen ända tills familjebadet fick stänga då någon kräkts i bassängen. Superäckligt. Alla som var i familjebadet ombads därför gå in och duscha innan de bytte till stora bassängerna vilket en del valde att inte göra så jag kände mig rätt klar hastigt och lustigt, men jag hade simmat i nästan en timme så det gjorde inget. I duschrummet hade något litet barn bajsat på golvet och det låg bara kvar. Hur trött blir man inte folk ibland?? Personalen kom farande med städvagnen men det sprider olustig stämning.
Vårt fina badhus. Visst, olyckor kan hända men man fixar väl efter sig??? Känns som det kommer dröja ett tag tills jag går dit en helg. Tidiga morgnar passar mig nog bättre ....
Slut på äckelmeddelandet.

Hjärtat kollar en wimbledonfinal från 1980 på tvn. Va??? Man vet ju hur det går????!! Dessutom hände det för 40 år sedan. Nope. Sån tennisfantast är jag inte. Jag ska läsa en stund istället. Eller brodera. Ibland vet jag inte vad jag vill och så blir det inget istället. Men. Något ska jag hitta på och i detta nu bröt solen igenom. Hurra!

2 kommentarer:

  1. Hahaha, för 40 år sen var Tennis kul, men inte nu.
    Såklart gick barnvakteriet bra, hade inte trott något annat. Han har blivit så stor!
    Så äckligt att inte ta bort bajset! Det gör man väl?

    SvaraRadera
  2. Eh, ja - man tar undan efter sig om det händer olyckor.

    SvaraRadera