tisdag, juli 21, 2020

Upp och hoppa!

Galet trött även idag. Solen kikar fram då och då och efter en långfrukost funderar jag på ett bad. Morgonbad är icke att tänka på just nu med denna ”blykropp”.
Hjärtat är på återbesök hos urologen, han hämtar sig om än himla trött även han. 

Gårdagskvällen spenderade jag först med Stora Systern hemma hos Store Bror med sambo. De har fått så fint i sin nya lägenhet, pysslar, renoverar och fixar. Kul! Sambon hade bakat den godaste blåbärs- och hallonpajen. Magiskt gott!
Efter det besöket drog Stora Systern och jag till biblioteket och lånade nya böcker. Jag gillar att vara på bibblan, känns lite lyxigt tycker jag det där att få låna böcker. Bara välja vilka som helst, knappa in dem och så ta med dem och gå hem. Något att värna om! (Är man gammal när man blir lyrisk över att biblioteket finns????)?
Sen var vi hungriga. På favvostället var det mycket folk så det kändes inte lockande alls. Vi gick till en gammal favorit, kina-restaurangen. De hade stängt egentligen men de vinkade in oss och vi beställde vår mat. Personalen är densamma som alltid, hög igenkänningsfaktor på både det och maten. Vi orkade inte äta upp utan fick varsin låda med hem. Efter det åkte vi till Lilla Systerns lägenhet där båda tjejerna kamperar just nu. Vi satt i soffan, länge, och pratade. Balkongdörren stod öppen och kvällssolen speglade sig i huset mitt i mot, glimrande som guld, vi kunde höra svalor och ungar som kickade boll på gården. En urmysig sommarkväll. Jag var tillbaka i Rosa Huset vid 23-tiden och då var det mörkt ute så jag tände lyktorna på gården. Det var länge sedan! 

Ikväll kommer min lillasyster hit. Otroligt roligt. Vi träffas så oerhört sällan så när hon frågade om jag kunde och ville så var svaret ”JA”!  Tills dess ska jag väl vara lite piggare .... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar