tisdag, december 22, 2020

Äntligen ledig

I morse låg jag kvar en stund i sängen bara för att jag kunde p g a efterlängtad ledighet. 
Men sen var det bara att gå upp, det gör för ont i höften och benet annars.
Jag har i alla fall lyckats få tid till en ortoped, kors i taket, den 21 januari börjar en utredning. Då har det gått fyra och ett halvt år sedan det började med varierande gissningar och behandlingar hos ett antal läkare och sjukgymnaster, smärtlindring och kortisonsprutor. Utan resultat. Jag blir stadigt sämre. Det senaste är att själva korsryggen känns nästan domnad. Jag känner fast jag inte känner beröring. Konstig känsla. Blir det värre ska jag söka akut vilket gör att jag går och känner efter. Hela tiden. För det känns lite läskigt.

Den lediga dagen har inletts med storhandling. Tidigt. Mot slutet strömmade det in folk och då var vi klara. Hurra. Självscanning. Vilken uppfinning.

Hjärtat har griljerat skinkan och första skinkmackan är intagen. Supergott.

Nu väntar jag bara på ett paket via posten, hoppas det kommer annars blir det en nyårspresent. Det går det med! Jul blir det likaväl.

Gårdagens roligaste:
Stora Systern är hos Lilla Systern. Vi facetajmade igår kväll och Lilla Systern visade upp sin ”ommålade” vägg. Om jag säger så här: när det gäller kreavitet och hitte-på brås hon på mig, när det gäller resultat måste det vara fadern! Som vi skrattade. Ett befriande, härligt skratt från oss alla, vi behövde den där ommålade väggen att få skratta till. 
Så jag anar att en del av min ledighet går åt till att hjälpa henne återställa väggen. Det gör jag så gärna, det är roligt. 


1 kommentar:

  1. Hoppas de hittar anledning på dig! Jag vet fortfarande efter 20 år inte vad mitt beror på...
    Bra att hon testade på att måla iaf, det är alltid så att man lär sig. Oftast iaf ;)
    Njut nu av din ledighet. Min börjar nu :)

    SvaraRadera