måndag, december 07, 2020

När det ordnar upp sig

Idag ringde sonen och meddelade att han nu gjort syntest för körkortet. Check på den. Med det löser körkortsknuten upp sig lite grand, körkort som han så väl behöver för jobbet. Ett steg i taget.
En dotter har fått lägenhetskontrakt, en annan har hjälpt den ömma modern att boka tid på salong där de använder visir och munskydd. Som sagt, saker och ting löser sig allt eftersom.
Tränar verkligen på att ha tillit för det, lösningar. Jättesvårt ibland när oron slår klorna i en utan att jag hinner med. 
Så det här mörkret. Den grå filten som ligger över oss. Igår köpte jag smågranar till vår gård, batteriladdning i lyktor och jodå, jag eldade i korgen en liten stund. Men sen blåste det plötsligt upp och gnistor flög all världens väg. Så jag släckte elden kvickt och snabbt med en spann vatten ... när jag höll på ute spelade jag julmusik i en bärbar högtalare. Allt för att få mys och stämning. 
Idag jobb igen. Två veckors jobb innan ledighet. Längtar.




3 kommentarer:

  1. Mycket bra ändå. Så mysigt det ser ut! Det blåste upp här också. Håller på än...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är skönt när ”bra” händer! 😊

      Radera
    2. Det är ju bäst! Lite dåligt här. Sonen har testats positiv, sonsonen har symptom. Äldsta har symptom och ska testas på onsdag. Missar sin barnvecka...

      Radera