fredag, december 25, 2020

God Jul-dagar

Vi startade vår julafton med att åka till badet. Det var jag, Stora och Lilla Systern. Solen var på väg upp, det var rimfrost överallt och otroligt vackert, lugn och kallt! Det kom två familjer till för att bada och det var en trevlig stämning i tidig morgonstund.
Julgröt till frukost och sen åkte vi till Bästa Mamman med man för glöggmingel utomhus. Jag tog med fårfällar, ett litet bord, glögg och pepparkakor. Solen sken och vi hade en mysig stund på avstånd fast nära.
På eftermiddagen firade jag med mina kids hemma hos Största Systern medans Hjärtat var hemma i Rosa huset med sina ungdomar. Allt för att inte vara för många på samma ställe och ja, vi träffas till vardags så inga nya bekantskaper i julbubblan detta år.
Tomten kom och Lilla N vågade prata med Tomten genom altandörren. 
Vi åt gott, spelade spel, pysslade och fikade. 
Idag sov vi länge. Långfrukost och långpromenad har varit eftermiddagens aktivitet och nu hänger vi i uterummet. Kaminen är på, ljus, julgran och mys. Lugnt, varmt och skönt. Bästa julen på flera år. Faktiskt. Utan stress, press och avskalat. Gillar’t!
















1 kommentar:

  1. Så mysigt det låter. Vår jul har inte varit mycket att glädjas över. Tur den 23 var en bra dag.
    Mammas särbo är på sjukhuset med Corona och stark förvirring. Hon fyllde år igår, men hon fick sitta själv då också, hon är ju i karantän.
    Ha en riktigt fin fortsättning!

    SvaraRadera