söndag, november 14, 2021

Oroliga tider och tjejhäng

Tack för peppen på mitt förra inlägg, det stärker mig.
Kan inte svara på kommentarer via mobilen, surt, och är så sällan på min min dator. Fattar inte varför det inte funkar via mobilen? Sånt ska bara funka.
Dagarna går och vips är det snart måndag igen. 
Var ledig i fredags, simmade och klippte mig hos Lilla Systern efter det. Klockan tio var jag färdigklippt och åkte ut till min mamma. Hon mår inte alls bra och jag är väldigt orolig för henne, den sista tiden har hon tacklat av väldigt. Det har varit svårt att få läkartid på vårdcentralen, hennes dr har slutat och till slut bytte hon vårdcentral i hopp om att få bättre hjälp. Not. För fem veckor sedan lyckades hon få en läkartid till den 18/11. Det är lång tid och under denna period har hon behövt uppsöka akuten fem gånger men bli bara hemskickad med mer Alvedon och en uppmaning att söka via sin vårdcentral. Ja. Det är ju det hon försöker. Nu är det anmält till patientnämnden, det förändrar ingenting med hennes mående men det behöver komma fram, hur det inte fungerar.
Nåväl, jag pysslade om henne och hjälpte dem att koppla in nytt bredband och tv-hubb. Det tog fem timmar och extrem tänjning av tålamodsmuskeln men till slut så … mitt i fick nämligen Herr L för sig att se om det även gick att koppla in en supergammal dvd-spelare och allt ballade ur och det blev till att börja om från början. Men men. Nu kan de se på tv igen och de är så glada för det. Mamma har legat i tv-soffan hela helgen och kollat serier. Har aldrig hänt förut.
Har även hunnit med en sleepover med Stora och Lilla Systern, supermysigt, en långpromenad till kyrkogården och tänt ljus idag, på fars dag, och fikat med Hjärtat och hans kids. En helg går fort, alldeles för fort. 

1 kommentar:

  1. Så bra att du kunde hjälpa din mamma!
    Min mamma har också tacklat av jättemycket sista månaderna. Men hon är mycket äldre än din mamma. Hennes doktor har också slutat. Nya doktorn tog bort de enda värktabletter som hjälpte. Inte bra att äta dem så många år… men om man nästan är 90, kvittar det inte då?
    Hoppas din mamma får riktig hjälp med det snaraste!

    SvaraRadera