lördag, november 20, 2021

Sen däckade jag

Denna lördag försvann i migränens tecken. Vaknade 0400 med huvudvärk från hell och så var denna dagen förstörd. Jag kan inte ligga ned när jag har ett anfall, jag måste sitta upp samtidigt som jag är så trött, så trött. Pallrade mig ned till soffan där jag lyckades hitta en någotsånär ”skön” ställning, kunde luta huvudet mot nackstöd och då slappna av lite bättre. Så satt jag till halv tolv ungefär, anfallet klingade av och jag kom till sans. Jag sover inte under tiden, är bara i någon konstig dvala, hör allt som pågår runtomkring, Hjärtat som tassar in till mig då och då för att kolla om jag är kontaktbar och så katten som vill vara nära.

På eftermiddagen kom Store Bror förbi, det var längesedan vi sågs och mamma-hjärtat blev varmt och glatt. Lite eftermiddagsfika satt som en smäck och nu behöver jag vila igen.

Så många dagar som försvunnit för mig p g a huvudvärk. Om jag lagt en ärta för varje anfall i livet hade jag nog haft en egen saccosäck vid det här laget. Som idag t ex, av mitt planerade adventspysslande blev inget. Men en kram från Store Bror’n, det är grejer det! 

En positiv sak när det gäller migrän är att det öppnat en privatklinik i stan som ger botox mot migrän. Jag har läst på ordentligt och kommer att beställa en konsultation. Får se vad det kan bli av det.

7 kommentarer:

  1. Har du testat betablockerare mot migränen? Jag fick det när min var som värst och tyckte det hjälpte mig.

    Markattan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men fick sluta p g a för låg puls. Låg på gränsen från början men fick prova ändå. Huvudvärken blev något bättre, de värsta topparna bröts men pulsen blev för låg och behövde sluta.

      Radera
  2. Jag hoppas du hittar någon lindring snart.
    Hoppas morgondagen blir bättre 😍

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Det har börjat bättre än igår.

      Radera
  3. En av kvinnorna jag badar med tar kontinuerligt botox mot sin migrän och det hjälper. Helt klart värt att pröva. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är så bra att höra, det stärker mig att prova ❤️

      Radera
    2. Tack! Det är så bra att höra, det stärker mig att prova ❤️

      Radera