torsdag, januari 06, 2022

En liten utflykt

Vi åkte på en liten utflykt idag. Jag åker ju annars ingen annanstans än ut till mamma de här dagarna och det var skönt att komma ut. Även om det dåliga samvetet gnagde så tänker jag att jag också måste ta hand om mig. Så. 
Utflykt blev det, färden gick först till Julita och en stor loppis där. Jag är på jakt efter gamla rivjärn och det är alla andra också tydligen. Alla loppisar jag besökt är som dammsugade på rivjärn men jag hittade två jättefina kuddar istället. Från hårt till mjukt. Balans tänker jag. Kuddarna är sydda av gamla lakan med broderi och spets, blir finfina i ”nya” kökssoffan. 
När vi ändå var där hittade jag nytt matrumsbord med stolar till, ett nätt i teak, går att måla om. Dessutom till en billig peng, hurra. Bordet som står i matrummet nu passar inte alls ihop med soffan. Svart, blankt och bastant. Nope. Vill byta ut och köpa begagnat. Nåväl, får väl suga på den karamellen ett slag.
Den ena ger det andra …. 



Loppade kuddar. Fina minsann.

2 kommentarer:

  1. Kul att komma ut lite. Det behövs ibland. Vi har haft småpojkar här i natt, sen kom Sonens familj på förmiddagen, så kusinerna fick några timmars lek. Det händer inte så ofta annars.
    Trevlig kväll!

    SvaraRadera