lördag, mars 25, 2023

Färg för f-n

Igår hände det det som händer mig varje vårvinter, jag får spader på alla mörka, dova färger. Ut med det dystra, in med det ystra. Typ.
Till saken hör också att jag i flera veckor ojat och gruvat mig lite inombords för alla de starka färger som synts i butiker, reklam mm, lite för likt 80-talet med klatschiga färger. Men jag behövde tydligen bara vänja mig lite för plötsligt ville jag också ha färg. 
Så fredagen avslutades på vårt köpcenter och kors i taket, Hjärtat följde med. Han köpte strumpor och jag shoppade en grön klänning och en kofta.
Jag som oftast är klädd i blått slog till med grönt. 
Som grädde på klänningsmoset betalades den med ett presentkort från regionen, förra årets julklapp. Tack jobbet!
Sen åkte vi förbi kyrkogården och tände ljus hos mamma innan vi åkte hem och gjorde nachos i ugn. Så.himla.gott! Och enkelt.
Tog lite sovmorgon idag, det snöar här. Ska träffa en kompis för promenad och fika, hon hälsar på sin son som flyttat till stan. Städeriet klarades av igår efter badet så sen kan jag bara lata mig. Very skönt.
Ska lördagsringa Herr L så klart. Det har blivit vår nya rutin, prata ikapp veckan och se om han behöver hjälp med något.Den gröna klänningen.


Kvällsmat på en plåt. Mycket gott.

2 kommentarer:

  1. Du passar bra i grönt! Så fin klänning. Skönt att ha städat.
    När du skrev färg tänkte jag:nej, hon har väl inte färgat sitt fina gråa hår!
    Det hade du ju inte ☺️ trevlig helg!

    SvaraRadera