måndag, mars 06, 2023

Måndag

Somnade före klockan 22 i går, vet inte när det hände sist men det var MYCKET länge sedan. Vaknade innan klockan ringde i morse och var … fortfarande ganska trött. Men, men. Väskorna var redan packade och efter en intensiv förmiddag på kontoret tog jag långlunch och gick på ett lunchpass Qigong. I solen, med ån forsandes utanför träningslokalens fönster, en guldstund. På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och brottades med ett internet som inte ville sig riktigt. Mycket stressande men till slut så gick störningen över och mitt blodtryck blev normalt igen. Där fick jag för qigongen …..
Strax ska jag iväg till stallet, det blev en rivstart på denna vecka. Nu håller jag tummarna för att det aviserade snöovädret inte kommer ända hit eftersom jag ska åka till Katrineholm himla tidigt i morgon och jag ska köra. Lugnt, fint och snöfritt. Please.




2 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna att både du och jag slipper snön!
    Njut av kvällen! Eval8

    SvaraRadera
  2. Vi slapp den inte. Har varit ute och skottat, fick ont i bröstet, så tog inte framför husvagnen. Måste ju vara träningsvärk, för det var tungt! Eval8

    SvaraRadera