lördag, juli 31, 2021

En annan dag

Gårdagen blev en skruttdag i de flesta avseenden förutom att jag åkte till mamma och Herr L och hade jordgubbscheesecake med mig. De behövde hjälp med tv.n, en reparatör hade varit där och fixat bilden men kopplat bort boxen så de kunde inte spela in program eller se gamla inspelningar. Just igår stod ”Den stora älgvandringen” på önskelistan… jag fipplade runt och lyckades lösa inspelningsgåtan och så var det det där med bredbandet och mobilerna. OCH luftpumpen som inte fungerat på åtta månader och de därför hållit på att gå ihjäl i denna värme utan ac. Jag ska inte säga mer om det än att den nu fungerar. När det blivit regnigt och kallt. 
Resten av dagen har jag förträngt.

Idag åkte vi till Sigtuna som var en pärla. Det är lite spänt läge men det blev en bra utflykt. Gulliga gator och hus, fint fik och mysiga småaffärer, fin strandpromenad. Och en promenad till Sigtunastiftelsen och tittade på deras innergård med rosor. Mycket fint. 

Ikväll kommer Stora Systern och vi ska vakta Största Systerns hus inatt. I vakteriet ingår dopp i bubbelpoolen, riktigt bubbel och tjejsnack. Fem bubblor av fem på det.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar