fredag, juli 23, 2021

Fredagsbad

I morse var jag själv vid badet. Hur lyxigt som helst, mitt i sommaren en varm och solig dag, hur är det ens möjligt? Klockan var ändå nio, sent för mig, kanske tidigt för andra. 
Strandstädarna var där, de gör så fint och vi pratade en stund. När de gick var jag redan i vattnet men de ropade ”hejdå”, noga det där. Och trevligt. 
Mitt enda sällskap därefter var ankorna på bryggan och det utvecklades ett litet drama. Ett annat ank-gäng närmade sig i vattnet och det blev oro i brygg-ankornas gäng. En av honorna ställde sig upp och kvackade frenetiskt, resten hängde på och de kvackade verkligen mot det andra ank-gänget som var något avvaktande, tjattrade sinsemellan och de löste det visst, ank-gängen tog varsin brygga och friden lägrade sig. 
Lite drama innan morgonkaffet. Och ja, jag är väl relaxad när man ens lägger märke till hur ankorna beter sig?!
Har hängt hos Stora Systern och gullat med minsta barnbarnet igen, hon ”pratar” och berättar med hela kroppen och det är verkligen supermysigt att bo så nära. Även Store Bror var där, mysigt fredagshäng.
Resten av dagen ska här tas en cykeltur för att fika med väninna, fixa lite på apoteket och sen cykla hem i sakta mak. Min bil är nämligen på semester i Skåne så för mig är det cykeln som gäller. Skönt. Inga undanflykter, bara att trampa iväg.



Ensam vid badet.

1 kommentar:

  1. Jag antar att det inte var personen jag såg som lånat din bil🤣
    Vilken skön morgon du fick!

    SvaraRadera