lördag, juni 19, 2021

En lördag

Gårdagskvällens födelsedagsfest avlöpte väl för min del. Jag höll mig i bakgrunden. Dristade mig innan till att klippa gräset vilket jag gillar att göra. På begäran gjorde jag sen min melonsallad som tillbehör till det grillade men annars så. Hands off.
En viss oro i lägret spred jag tydligen eftersom det verkligen var ombytta roller och jag fick frågan om något var fel, mådde jag bra o s v.
Nej. Jag mår inte bra. Hur skulle jag kunna göra det? Stress och press på jobbet, stress och press på hemmaplan p g a orsaker, till slut tar jag slut. 
Så glömde jag hala flaggan. Det är tydligen min uppgift att hålla reda på det men eftersom jag strejkade igår så hängde flaggan uppe hela natten. Idag har jag bett kungen om ursäkt och ställt mobillarmet.

Jag har badat, simmade jättelång och jättefort rakt ut i sjön tills jag kom på att jag inte hade min flytboj på mig, en rosa boj som guppar där jag är. Så jag simmade in till land, satt en stund i solen innan jag cyklade hem igen och fixade frukost.

Funderar på resten av dagen. Mata fiskarna känns lagom. Fast det känns som jag ska gå ut i skogen och göra ett .... skrik. Frustrerad tant på vift eller nåt.

Over and out. 





Bra ställe att andas på. Och bada. 

1 kommentar:

  1. Nu för tiden tycker jag folk flaggar hur som helst. Att glömma en gång gör väl inte så mycket, värre de som helt skiter i det!
    Hoppas du fått ur dig din frustration. Här blev man lite smått irriterad när man badat x antal gånger, det kommer en man och hämtar upp något på en skylt, säger inget. Efter en stund kollade vi. Otjänligt badvatten pga e-coli bakterier. Kul 😟

    SvaraRadera