torsdag, juni 24, 2021

Nästan i mål

Idag är sista jobbdagen innan semestern och jag jobbar in i kaklet. Konstaterar att jag inte kommer hinna ”färdigt” p g a operativa grejer som stört planeringen och jag behöver fatta det och inte vända ut och in på mig själv.
Planen var att att åka till Stockholm ikväll. Håller den? Vi får se. Gräset behöver klippas, lite fix och trix i trädgården, packa inför fyra dagar borta, vattna inne. Ja ni vet lite sånt man kan behöva göra. OM jag hinner det från att jag slutat jobba tills Hjärtat kommer hem från sin pingis och undrar när vi ska åka så .....
Jag ni anar rätt. Stress. 

Dagarna fram till nu har jag roat mig. I tisdags hade vi syjunta utomhus, SÅ roligt att träffa dem igen. I onsdags morse simmade jag. Fredagsrutinen blev en onsdagsrutin och igår kväll åkte vi till Strängnäs för att träffa Hjärtats dotter med sambo. Vi åt glass i hamnen, tittade på båtar och semesterkänslan började spira lite. Det är något med vatten, båtar, sol och glass. 

Jag går in i semestern och är lite ledsen inombords. Skavigt. Jag hoppas min känsla är lite gladare efter mina sex veckors ledighet. Jag jobbar på det. 



Strängnäs hamn i går kväll. Mysigt va’re.

3 kommentarer:

  1. Så fint i Strängnäs! Hoppas du löser saker utan stress så ni får fina dagar! Glad midsommar 🌼🌻🌸

    SvaraRadera
    Svar
    1. Saker på hemmaplan löste sig. Jag satte mig helt enkelt och lät bli att fixa och ”någon” klev i fixa-inför-ledigheten-skorna.
      Det är mitt nya svarta, sitta ned och inte säga ett knyst, inte tänka ut ngt ... lita manliga skills-övningar igen. Det tar sig! 😊😊

      Radera