tisdag, juni 29, 2021

Hemma

Vi landade i Rosa Huset sent igår kväll. Att resa kvällstid verkar vara vår grej. 
Hela gårdagen tillbringade vi med kompisar som också var på vift i Nacka. Vi hämtade upp dem klockan 10 vid Hotel J och sen åkte vi ut till Stavsnäs igen. Gick en runda på klipporna, fikade på hembageriet och sen hängde vi på stranden. Badade. Så klart. Om nu ”Esther” och ”Sally” träffas i storstan så badar vi.
Av bad blev vi hungriga och åkte över Djuröbron till Motorverkstan, en restaurang precis vid vattnet. Mycket god mat, ja, ganska dyrt men sol, fin utsikt och semester. Lunchen satt som en smäck innan vi åkte tillbaka till Nacka. Vi hängde med till deras hotell, mycket fint med utsikt över vattnet innan vi gick vidare till Nacka strand för kaffe och glass. Där blev vi sittande länge innan Hjärtat och jag fick ta oss samman och säga till oss att börja åka hemåt. En mycket trevlig dag avslutade vår Nacka-vistelse.

Idag sov jag till tio. Det var ju himla länge och jag missade morgonbadet hemma i vår egen sjö. Strax därefter ringde Lilla N och frågade om ”mojmojn” ville följa med till ett annat bad. Ja, det vill jag och på eftermiddagen ska jag äntligen klippa mig. Tre veckor över tiden men har man en upptagen frisör så har man. Efter klippning ska jag boka ny tid direkt.

Annars då? Alla blommor lever, katten är sur och tvättmaskinen är laddad och på gång. Fint torkväder minsann. 


Grabbarna på klipporna.



Lunchsällskapet.



Lunchutsikten.



Djurö kyrka i bakgrunden.



Häng vid Nacka strand. 

1 kommentar:

  1. Vilken avslutning på er resa! Så skönt och fint det ser ut där!
    Idag har vi 30 grader🥵

    SvaraRadera