fredag, juni 25, 2021

Midsommar i storstan

Vi åkte från Rosa Huset vid 22-tiden igår och landade i Nacka så småningom.  Det blev sent men så hann jag krama Stora Systern också som kom hem för semester. 
Jag jobbade till 18, var inne på riktiga kontoret och det kändes konstigt men trevligt. Det var ju inte så många som jobbade en eftermiddag innan midsommar så tämligen lugnt ...
Hemma packade jag det sista, vattnade och Hjärtat installerade en elektrisk myggfångare. Blir ju spännande att se om det fungerar ....

Inatt har jag sovit illa. Det brukar vara så första natten någon annanstans men vi har inga planer alls så vi tar det lugnt. Känns ganska skönt att bara åka iväg utan någon mer plan än att landa och förstå att jag är ledig. Till 9 augusti. 
Kanske äter vi sill idag, kanske blir det något annat. Det regnar här, nästan skönt tycker jag. Ännu mindre kravfyllt. Rentav tillåtet att titta på film, dricka te och sticka ett par varv?! Sticket är med. Och baddräkten såklart. Bada går alltid. Bor man tre minuter från sjön så gör man. 
Det bästa är att slippa press och stress. Båda är på neutral mark utan måsten. Att bara dra för att landa är en ny strategi och jag känner hur trött jag är. Ända in i märgen.



Midsommarstången som åkt Europa runt. Nu på ett bord i Nacka. 


Här är gott att vara!



Hemma står den här mojängen och gör, förhoppningsvis, sitt jobb. Fångar myggor. 

1 kommentar:

  1. De som har sådana myggfångare är ganska nöjda tycker jag. Spännande vad ni tycker om den.
    Ha en superfin semester och njut av ledigheten ❤️

    SvaraRadera