söndag, juni 20, 2021

En söndag

Cyklade till badet i morse med. Lite mulet, varmt i luften och 23 grader i vattnet.. Simmade en stund och cyklade hem till frukosten, drack kaffe vid dammen och stålsatte mig för att inte börja rensa ogräs, flytta runt krukor eller fixa med någonting annat. Att bara vara.
Efter en stund bestämde de vi oss för att åka en tur i finbilen, perfekt väder för det. På vägen stannade vi till hos Största Systern för att säga hej till Lilla N innan han åkte till sin pappa. Hjärtat skjutsade pojkarna var sin runda i bilen sen for vi iväg. 
Vi hamnade till slut i Läppe där vi åt lunch och badade ett par timmar. På vägen dit stannade vi vid en loppis och jag hittade tre gallertallrikar, assietter med rosmotiv. Har verkligen en hang up för just gallertallrikar och blir lika glad varje gång jag hittar några. 
Nu är vi hemma igen och jag tror jag mår lite bättre. Iallafall är jag inte lika frustrerad eller jag vet inte. Tror att en mental strejk överhuvudtaget skulle göra mig gott, fyra dagar till semestern, sen ledigt. 


Morgonbadet. Gör gott för själen.


Den nya rabatten tar sig, här riddarsporre, rosenskära och snart blommar stockrosorna. 


Lite stolt över dessa, ranunkel jag dragit upp från lökar.


Lilla N fick åka en sväng i finbilen



Lunch på Hjälmaregården, fin utsikt innan bad.

1 kommentar:

  1. Hoppas ni tar finbilen en sväng neröver i sommar! Senaste om marknaden är att den ska vara. Med början helgen v29, för att fortsätta hela v30😩 Oklart om det bara blir nöjesfält eller det kommer några knallar…

    SvaraRadera