onsdag, juni 30, 2021

Hammocken. Min sommar-ö.

Igår hängde jag i hammocken från ett till runt sju-blecket. Det var ett bra häng för det resulterade i två hängda maskiner tvätt, lunch, em-kaffe, en tvättad bil och middag utan att jag lyfte ett finger. Jag lyssnade på tre sommarprat, resten av tiden sov jag. Stundtals regnade det men det störde inte mig, jag var inlindad i filt och hammocken har ju tak. Och väldigt sköna kuddar. 
Efter middagen gick jag och la mig för natten, 20.00 släckte jag och somnade nästan bums och sov ända tills mannen gick och la sig och började … snarka. Då tassade jag över till gästrummet. Låg och tänkte på alla oss kvinnor som tassar runt på nätterna och letar efter ett tyst, lugnt ställe att sova på. Det kan vara snarkande män, sparkande kids eller dregliga hundatr, what so evver. Många är vi med störd nattsömn. Irriterar mig på det faktiskt så till den milda grad att ny säng ska inhandlas idag och placeras på lugnt, isolerat ställe. Till mannen. Jag vill ha min säng tillbaka.

Idag är ännu en oplanerad dag. Mulet, lite kyligare men sol är på väg ser det ut som. Näckrosen har slagit ut, den är så fin, och rosa.




2 kommentarer:

  1. Så fin näckrosen är!
    Här har det regnat både igår och idag. Kyligt.
    Jag störs av Makens snarkningar, men han säger att jag inte ska klaga för jag snarkar jättemycket, enligt honom.
    Men B5 sov ju här i måndags, han sa på morgonen:men du snarkar inte mormor, det är bara morfar som luras!
    Visste väl att jag kunde lite på min lille gullunge 😍( han sov som en stock, så han hörde inget)

    SvaraRadera