söndag, mars 21, 2021

När man gör affärer

Jag har länge velat ha ett planteringsbord och klurat länge på hur det skulle se ut. Jag har tänkt gammal diskbänk, en snickarbänk modell äldre som skulle oljas för att stå emot vätan, bygga en av lastpallar eller en kabeltrummor och så vidare. Igår pallade inte hjärnan mer så vi åkte och köpte ett på Plantagen. Trodde jag. När vi kom hem hade vi tagit fel, ett planteringsbord med odlingslåda. Eller något sorts miniväxthus på ben. Ett svart. Plexiglas. 
Hej och hå.
Beställde det jag egentligen ville ha på nätet och efter tio minuter kom ett bekräftelsesms, ett svart planteringsbord fanns att hämta.
Nåväl.
När jag tänkte efter ville jag ha båda borden. Kanske får mer gröna fingrar då? Plats finns och jag unnar mig detta som jag drömt om. Ojar mig lite för att jag köper nytt men tänker att allt måste ju vara nytt någongång och någon kan ta över detta sen.

Sen dök det upp en annons på Facebook. En kompis sålde sju stolsdynor för nästan inga pengar alls. Hade tänkt köpa dynor i år men de är rätt dyra. De här är beiga och i superskick. 
”Tuppen ja” skrev jag och så åkte vi till Kungsör.
Vi fikade utomhus och sen åkte vi hem.
Nu är jag nästan yr i huvudet av allt och måste vila resten av kvällen.

1 kommentar: