onsdag, mars 17, 2021

Ur led är jag

I morse vaknade jag klockan 06 och var pigg. Kan på rakt arm säga att det var flera år sedan det hände sist. Har glömt bort hur det är att vakna pigg men det gjorde jag. Till och med katten såg förvånad ut när jag kom ned till köket så tidigt.
Gjorde lite yoga-övningar under tiden kaffet puttrade klart i bryggaren, tinade hallon, kokade ägg. Läste tidningen. Duschade och var klar före sju.
Skräll.
Jag drar inga stora växlar på det. Idag var en bra start.

Solen skiner, jag har ätit min lunch. Hjärtat och hans dotter har varit på tur och nu tvättar och städar de ur tre alla bilarna. Perfekt.
Jag har bokat en tid i kväll i min favoritantikaffär. Är på jakt efter en stor zinkbalja att odla kryddor i och en gammal plankbänk att ha pelargoner på till sommaren. Har en vision, får se om jag får till det som jag tänker mig. Har alltid så många projekt i huvudet, de riktigt tumlar om därinne och jag önskar jag hade mer tid ändå till att förverkliga dem. Men en tuva persilja, gräslök, timjan och rosmarin ska jag väl få till i en balja!



Sånt jag drömmer om, prunkande pelargoner och egna kryddor.

1 kommentar:

  1. Grattis! Förstår du njöt av känslan att vakna utsövd.
    Du får säkert till både kryddor och pelargoner. Jag har nog tagit död på mina pelargoner nu😏får se vad som händer nu när jag tagit in dem i köket, men förhoppningen är liten.

    SvaraRadera